Friday, August 20, 2010

...Ku menulis bukan kerana nama...

tgok dri tajuk entry x leh blah..saje je ltk entry camtu..kasi suspen skit..huhu..
ermm...da lame gak laa ak x update my blog.. tu pun pasal kekeciwaan aku ngan skuad belanda kalah time world cup arituu ..haha.

*kalah pun sebab spain main jhat..xleh trima hakikat lg..huuhu


Disini aku pun nk amik kesempatan aku nk ucapkan Salam Ramadhan kpade smua org islam

...

Daripada Abu Hurairah r.a., sabda Rasulullah s.a.w.
“Siapa yang berpuasa Ramadhan dengan keimanan dan mengharap redha Allah , akan diampuni dosa-dosanya yang terdahulu.” [Hadith riwayat Al-Bukhari, #37; [http://hadith.al-islam.com/]

so puase jgan x puase..urmm..di bulan yg baik ni aku pun heran
ade gak orang puasa tp solat pun x penoh..ape ke jadoh pose gitu..satu lg yg ni pompuan punya kes plak..puasa tu ok dh..tp g bazar ramadhan..mak aii..cam nk g clubbing x hormat
langsung kat org lain..aduyaii..pe nk jadi ngan dunia nih...huhu..
so kate nabil lu fikir r sendiri...

*aku pun x perfect..so sama2 laa kita memperbaiki diri menjadi lebih baik dibulan mulia ni..







2 org duk mengata..:

Syukri Hakimi said...

haaa....aku paling suke g bazar ramadhan..beli makanan tu adalah agenda no dua...hahaha..no satu??? cuci jangan x cuci..huhu.. best tiap kali g bazar ni... boley tengk macam2... ade pelbagai jenis..warna..puhhhHHhh... haha...akibatnye.?? kurangla pahale pose...

aMir HuZZ said...

haha..ye doh mat..mcm2 colour n ragam..mcm2 jenis org ad kt dunia ni..dunia2..haha