Saturday, May 1, 2010

masih dalam dilema

alhamdullillah...semua dah settle..final dah settle..project pun dah settle..tinggal nk amik transcript diploma je..

tapi aku masih lagi dalam dilema/confius..antara nk sambung belajar ke nak keje je terus..

kalau diikutkan hati nak keje je terus..x sabar dh nak ade kete..huhu..

tapi bila difikir-fikirkan balik..x kan sampai diploma je aku nk belajar..kawan2 semua dah degree..

aku sekarang pun x tau nak buat ape..kate orang ditelan mati bapak,diluah mati mak..

3 org duk mengata..:

Syukri Hakimi said...

hohoho...tu la yeks...kalau nk di banding dengan member2 len...diploma kite tu, ape la sangat...hee~ tp, rezeki ade di mane2 yeks... ade yg duk stdy smpai ke overC..tp last2 x kemane pon..ak dah mmg target mau smbung..huhu..

aMir HaFizul said...

tu r mat...ats rezeki masing2 r ork...tp aku mikir nk smabung gok..mikir umur muda lgkan..huhu..doa2kan aku..huuhu

Pok Jad Pantai Barat said...

apsal ko x kemam je tgk camne..hahha..
sambung je boh, tgk buat projek power lagi..kekekeke